Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Tamer Karadağlı 492 sayılı Harçlar Kanunu Yükseköğretim Kurulu Adalet Bakanlığı

Yaşlıların Sağlığı İçin Çiçek ve Hediye Göndermeyin

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak huzurevleri, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri ile engellilerin kaldığı bakım merkezlerinde, COVID-19 salgını sürecinde, yaşlılarımızın ve engellilerimizin sağlığını korumak için sıkı önlemler uygulamaktayız.

İşyerlerimizi ziyaret etmek yasağı var ve personelimizin giriş ve çıkışı gerekli sağlık taramaları yapılarak gerçekleştiriliyor.Bu nedenle Anneler Günü'nün 10 Mayıs Pazar günü kutlanması ve Ramazan Bayramı'nın 23-24-25 Mayıs tarihlerinde kutlanması nedeniyle huzurevlerine ve engellilere yönelik bakım merkezlerine ziyaret talepleri kabul edilmeyecektir. Kuruluşlara virüs taşıma ihtimali nedeniyle her türlü ürün girişi bir risk teşkil etmektedir, bundan ötürü kuruluşlarımıza hediye ve çiçek de gönderilmemesi gerekmektedir.

Yaşlılarımızın akrabalarına ve ailelerine ve kurallara gereken özen gösterileceğine inanıyoruz ve milletimizin yaşlı ve akrabalarımızı kuruluşlarımızda kalarak arayarak süreci destekleyeceğine inanıyoruz.

Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un da ifade ettiği üzere; “Huzurevlerimiz bu bayram, fiziki ziyaretlere kapalı; dijital ziyaretlere açık olacak…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.