Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

2023 Seçimleri ve Suriyeli Göçmenler Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''2023'ü Cumhuriyet'in zirvesi değil, yeni bir başlangıç haline dönüştürmektir. Bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye için bir milat, yeni bir başlangıç olacaktır. Esasen AK Parti'nin kazandığı her seçim böyle bir başlangıçtır. 2002 Kasım seçimleri istikrar ve güven arayan Türkiye'nin ayak sesiydi. Vesayete meydan okuduğumuz 2007 seçimleri demokrasi ve özgürlük haykırışıydı. Eser ve hizmetle girdiğimiz 2011 seçimleri çağ atlatma mücadelemizin başlangıcıydı. Darbecilere ve onları kullananlara cevabımızı 2018 seçimleriyle verdik.

2023 seçimleri de büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin kilit taşı olacaktır. Bu tablo bizim kadar bölgemiz ve ülkemiz üzerinde hesapları olanların da dikkatini çekmektedir. Bu güçler içeride kendi senaryolarına uygun siyasetçi, STK'cı, medya mensubu kılıklı aktörler bulabilmektedir.

Kumpasla geldikleri koltuklarını herkese duymak istediklerini söyleyen, yalanı, iftirayı siyaset diye pazarlayan, ülke ve milletin hayrına tek sözü olmayan karikatür tiplerin cesaretlerinin arttığını görüyoruz. Bunlar milletin ferasetini yenebileceklerini sanan zavallılardır. Milletimiz Demokrat Parti'den beri şamar üstüne şamar indirmelerine rağmen aynı zihniyetle yollarına devam etmelerini ibretle izliyoruz. 2023'te defterlerini dürecek, siyaset arşivine havale edeceğiz.

Teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza sahada olmalarını, milletimizin gönlünü kazanmak için çalışmalarını tavsiye etmemin sebebi budur. Eser ve hizmet siyasetimizden, istiklal ve istikbal davamızdan taviz vermeden çalışacağız. Dünya ile birlikte bizi etkileyen sınamalar karşısında duruşumuzu bozmayacağız.

Son günlerde yaşayanan Suriyeli sığınmacılar tartışması kirli planın parçasıdır. Bizi endişelendiren CHP'nin başındaki zatın aynı küçük siyaseti, ülkede kin ve nefret tohumları atma pahasına sürdürmektedir. Bu parti ülekmizin açık kapı politkasının yetersizliğinden, kalıcı çözüm arayışlarına girilmemesidnden, bu insanların toplumsal hayata katılım gibi hizmetlerin verilememesinden söz ediyor. CHP'nin kin, nefret kokan sözlerinin karşı çıkıyor mazlumların yanında yer alacağımızı söylüyoruz.

Temsilcisi olduğumıuz insani ve ahlaki duruş çemberi her vatandaşımızı kapsamaktadır. Bu çemberin dışında kalanlar da var. Darbeciler, vesayetçiler, terör örgütü destekçileri, ülke düşmanları bunun dışındadır. Geçmişte başka partilere oy vemriş olsa da bu hassasiyetleri paylaşan herkesi çzigimizin gerisinde görüyoruz. Bu yerli, milli, özgürlükçü, kapsayıcı duruşumuzu koruyacağız.

Ülkemizin içinde attığmız her adım gibi sınırlarımız dışındaki her politklamızı bu anlayışla belirtiyor ve uyguluyoruz.

Enerji ve hammadde fiyatlarının tetiklediği enflasyon, ekonomik sıkıntılar herkesi kara kara düşündürüyor. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra insanlığın Rusya-Ukrayan arasındaki bu savaşta Ukrayna topraklarındaki vitrinin oluşturduğu büyük çatışma riski güvenlik planlarını öne çıkardı.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.