Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği öğretmen Mülakatın Kaldırılması Adalet Bakanlığı

2023 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Bedelleri

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2023 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5.950 TL, yurt dışında ise 2.750 TL olarak belirledik. Bağışlarınızı başta deprem bölgesi olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz.'' dedi.

Türk Diyanet Vakfı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''Kurban emanetlerinizle 30 yıldır yardımlaşmaya ve dayanışmaya vesile oluyoruz. Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş. Kurban bağışlarınızı, http://bagis.tdv.org adresinden, mobil bağış uygulamamızdan, Banka/PTT şubelerinden ve Müftülüklerden yapabilirsiniz.'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.