Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Sağlık Bakanlığı

AK Parti 1. Partidir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Vatandaşlar ekonomide bütün oynaklığa rağmen 'Yine bu işi düzeltirse Erdoğan bunu düzeltir' diyor.

Dünyada 3. Dünya Savaşı başladı. Doğu Akdeniz'de varolmamızın nedeni Türkiye ve KKTC'nin haklarını yedirmeme isteğimizdir. Dünyanın en mücadele gereken alanında Türkiye bölgedeki alandan etkileniyor.

Menfaat ve barış odaklı hareket ediyoruz. Türkiye dostluktan barıştan esenlikten yanadır. Milli menfaatimiz Orta doğu'nun barışıdır.

Türkiye bu coğrafyaya seyirci kalamaz.

İsrail iddia ettiği sınırların büyük çoğunluğunu işgal etti. Cumhurbaşkanımız gösterdiği haritadaki durum hala geçerlidir. Bu tamamen bir işgal meselesidir ve giderek genişlemektedir. Orta doğu barışının anahtarı Filistin meselesinin çözülmesidir. Filistinlilere insanca bir yaşamın sunulması gerekiyor. İsrail bölge ile bir uzlaşma çabasında.

Trump zamanında İsrail altın vuruş yapmak istedi. İsrail'i barışa ikna etmek için Avrupa'dan da bir çaba vardı ama aşırıcılar çok büyük etkili oldu.

Mısır halkı Türk halını çok sever. Orada Mursi tek başına bir denemeye girişti burada demokrasi kurabiliriz dedi. Ama olmadı. Yürümeye çalışan çocuğu katlettiler.

Mısır'da demokrasi olması tek arzumuz. Biz orada demokrasinin katledilmesine sessiz kalamazdık. Demokrasi dışında hiçbir yola inanmadık. Mısır'dan da beklentimiz bu.

Suriye paramparça oldu. Kendi halkını bombalayan ve teröristlere müsade eden bir yönetim vardı. En kötü şey bir ülkenin iç çatışması. Kimyevi silahlar kullanıldı. Gelecekte farklı hastalıklar çıkaracak silahlar kullanıldı. Acilen bir demokratik yönteme gidilmesi gerekiyor.

Millet İttifakında yer alan partiler ülkenin genel sorunlarında aynı fikirde mi? Bu çok çok önemli. Kılıçdaroğlu'nun değiştik sözü sadece lafta olan bir şey.

Dünyadaki ekonomik durumunda Türkiye'de etkilendi. Türkiye bir doğru tercihte bulundu. Yüksek faizle kalkınmak yerine, üreterek yeni bir kalkınma sağlayacak bir yolu seçtik.

Dolar bir miktar daha aşağıya gidebilir ve bu anki seyrinde gidecek gibi duruyor. Ancak vatandaşlarımız market fiyatları konusunda düşüş beklemekte haklıdır.

Anketler manipülasyona açık bir alan. Ama seçim sonuçlarını milimetrik bilenler de var. Türkiye'de şu anda AK Parti, üye sayısı 1 milyon artmış bir parti. 11 milyonu geçen üyemiz var. Bütün anketlerde AK Parti açık ara birinci partidir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiNuman Kurtulmuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.