Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Ayni Bağışta Bulunmak İsteyenler İçin Başvuru Yöntemleri

Afet bölgesine ayni bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın bağışlarını ikamet ettikleri ilçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımıza (SYDV) - Kaymakamlıklara teslim etmeleri önem arz etmektedir. İlçelerde toplanan ayni bağışların koordinasyonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızca sağlanacaktır.

Ayni bağışta bulunmak isteyen kurumsal firmaların ise Afet Acil Durum Başkanlığı'na (AFAD) ulaşarak Ayni Bağış Depo Yönetimi ve Dağıtım Çalışma Grubu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Ayni bağışta bulunurken tarihi geçmiş veya geçmeye yakın malzeme ve kullanılmış malzeme bağışı yapılmaması önem arz etmektedir.

Öncelikli Kabul Edilecek Bağışlar

Eldiven, mont, bot, bere, çocuklar için mont ve kışlık giysi, tüplü katalitik soba, tüp, yatak, battaniye, powerbank, gıda kolisi (konserve), çocuk bezi, çocuk maması, kadın kedi, temizlik hijyen malzemesi.

Deprem bölgesine ayni yardım göndermek için ne yapmalıyım?

Kurumsal bağışlar için:

AFAD Ayni Bağış Depo Yönetimi ve Dağıtım Çalışma Grubu 

Bilgi için 0531 553 24 53

Bireysel bağışlar için:

İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları

Bilgi için 0531 553 24 53

Depremden etkilenen bölgelere ulaştırılmak üzere yapılacak bireysel ve kurumsal ayni bağışlarınız için ALO 144 Sosyal Yardım Hattımızı arayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
Ayni BağışAile Ve S
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.