Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Ramazan Pidesi Malzemeleri Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel öğretmen

Bakan Kasapoğlu'ndan Spor Yasası Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor yasası ile ilgili ''Denetlenme, çok gerekli ve önemli bir süreç. İnanıyorum ki sporumuzun bu günleri, çok mutlu tablolara bizleri şahit kılacak. Biz her alanda olduğu gibi sporda da sürdürülebilir bir yapının olması kanaatindeyiz. Bu çalışmanın hayati bir rolü olduğuna inanıyorum. Ortak akıl ve istişare ile ortaya konan bir süreç oldu. Tüm Türkiye olarak bunun güzel sonuçlarını yaşayacağız. Yeni çalışmamızla sporun tüm alanında şeffaflığın ve hesap verebilirliğin egemen olduğu bir yapıyı tesis edeceğiz. Bu yasa, yönetici, yönetim kurulu üyesi dahil herkesin sorumluluklarını ortaya koyacak. Ben Türkiye'de sorumluluk almaktan çekinmeyecek yüzlerce yönetici tanıyorum. Herkesin kendi yaptığından sorumlu olduğu bir süreci, sporumuz için önemli bir süreç olarak görüyoruz. Burada amaç, Türkiye'nin iddiasını yükseltmek ama birkaç branşta değil. Türkiye'nin her branşta birçok yetenekli sporcusu var ve biz bunları ortaya çıkarmak zorundayız. Bizim iyiyi teşvik etme konusunda sorumluluklarımız var. Bizim el birliği ile sporun tüm iyi yönlerini ortaya çıkaracak, sporu tabana yayacak çalışmalara olan ilgiyi arttırma sorumluluğumuz var. İnanıyorum ki bu süreç, 84 milyonu gururlandıracak bir süreç olacak.

Yetenek taraması ve spora yönlendirme projemiz var. Bu proje kapsamında 1 milyon 300 binden fazla çocuğumuzun taramasını gerçekleştirdik. Milli Eğitim Bakanlığı ve ailelerimizle işbirliği içerisindeyiz. Ailelerimizin bilinci bizleri ayrı umutlandırıyor. Biz çocuklardaki hevesi, ciddi bir iradeye dönüştürmek için çalışıyoruz. Türkiye'nin spor ülkesi olma yolunda kat ettiği çok önemli bir yol var. Cumhurbaşkanımızın sporu engin bir vizyon ile sahiplenmesi bizim için çok önemli. 85 milyonun ortak sevincini ve mutluluğunu görünce bu yolun ne kadar mutlu olduğunu fark ediyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.