Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şifa Deposu Tarif

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; her akşam tükettiği, manda yoğurdu, hurma, kestane balı ve yulaf ezmesinden oluşan tarifi vatandaşlara önerdi ve ''Şimdi ben bir şey tavsiye edeceğim. Tabii ben şunu yapıyorum. Her akşam yatarken manda yoğurdunun içine Medine hurması doğrarım, 3 ya da 5 tane. Ona biraz çay kaşığı kestane balı ve bir de içine yulaf ezmesi atarım. Karıştırarak yer yatarım. Şifa. Bunu yapın çok çok faydalı şifa'' dedi.

Tokat Arıcılar Birliği Başkanı Ali Demir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir toplantı yapmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı için gereken talimatı verdi ve ''Bütün soru sahibi kardeşlerim bizleri çok çok mutlu eden, memnun eden sorular sordular. Biz, sizler gibi kardeşlerimiz, çiftçilerimiz olduktan sonra bu toprakların hakkını ödeyemeyiz. Unutmayın, ne varsa toprakta var. Topraktan geldik yine toprağa gideceğiz. Onun için toprak kadar verimli bir varlık olamaz. Asrın en önemli zenginlik kaynağı petrol falan değildir, tarımdır. Tarımı çok önemsiyorum. Tarımın sizler birer mihmandarısınız. Hayvancılıkta, tarımda atacağımız adımlarla Vahit Bey sizlerle hemhal olacak. Bu topraklar Türkiye'yi ayağa kaldıracak.'' dedi.

Trabzon'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Koliva' isimli müzik grubu üyeleri ile sohbet ederek şarkılarını dinledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere 'Ben size bir tavsiyede bulunayım. Şu mevsimde nar ile portakalı 'mix' ederek içmenizde fayda var. Biliyorsunuz nar antioksidandır, portakal tamamen C vitaminidir.' tavsiyesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.