Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

Kılıçdaroğlu: Sandık Gelecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Yeni yıla zam kabusuyla girdik" diye sözlerini sürdüren Akşener, "Elektrikten doğalgaza, vergilerden harçlara yaptığı zamlarla asgari ücretlinin aldığı zammı da çarptı. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının dolandırıcıları bile kıskandıran anlayışı sağ olsun. Artık takke düştü kel göründü. Bu zamlar iktidarın beceriksizliğinin bir vesikasıdır. Sayın Erdoğan biz üzerimize düşeni yaptık, biz seni defalarca uyardık. Ekonominin e'sinden anlamayan insanları göreve getirdin. Nureddin Nebati'yi ekonominin üstüne meteor gibi düşürdün. Ekonomiye güven aşılayacağına herkesi dehşeti düşürecek adımları attın. Nebati kuyrukluyıldızı utanmadan gözlerindeki ışıltıdan bahsediyor. Vatandaş çarpıldıkça senin de gözlerin ışıl ışıl oluyor mu? Milletimizi enflasyona ezdirirken senin de gözlerin ışıldıyor mu Sayın Erdoğan?

Artık yeter, milletimize daha fazla çile çektirmeye hakkın yok. Sen istesen de istemesen de millet iradesinden kaçış yok, o sandık elbet bir gün gelecek. Ve sen tutmadığın o sözlerin hesabını vereceksin. O sandık gelecek ve bu iktidar gidecek.

Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tezgahı kurarlarsa kursunlar biz milletimizle buluşmaya devam edeceğiz. Onların kulakları sağır, gönülleri de millete kapalı olsa da biz 2022 yılında milletin partisi olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.