Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliği (Sıra No: 5)’nde Değişiklik (Sıra No: 22)

Resmî Gazete

14 Ocak 2023 CUMARTESİ

Sayı : 32073

TEBLİĞ

Hazine ve Maliye Bakanlığından:

MALİ SUÇLARI ARAŞTIRMA KURULU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 5)’NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 22)

MADDE 1- 9/4/2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliği (Sıra No: 5)’nin 2.2.7 nci maddesinin birinci paragrafında yer alan “beş bin” ibaresi “on bin” olarak, “on iki bin beş yüz” ibaresi “yirmi beş bin” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2- Aynı Tebliğin 2.2.9 uncu maddesinin birinci paragrafında yer alan “beş yüz” ibaresi “bin” olarak, “bin iki yüz elli” ibareleri “iki bin yedi yüz elli” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 3- Aynı Tebliğin 2.2.11 inci maddesinin birinci paragrafında yer alan “beş yüz” ibareleri “bin” olarak, “bin iki yüz elli” ibareleri “iki bin yedi yüz elli” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 4- Bu Tebliğ 1/2/2023 tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5- Bu Tebliğ hükümlerini Hazine ve Maliye Bakanı yürütür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.