Öne Çıkanlar Kurum Takip Sistemi Veri Girişi öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Mideyi Rahatlatan Besinler

1. Kızarmış Ekmek; mide asidini ve yanmasını kurutur. 

2. Çiğ Patates; aşırı derecede mide yanması çekiyorsanız, patatesi soyun katı meyve presinde sıkın 3-4 adet kereviz sapınıda ekleyip tüketin. 

3. Ispanak; ıspanakları buharda haşlayın yada  taze olan yapraklarını salatada yada tek başına tüketin. 

4. Muz;en iyi besindir tüketmenize engel olacak bir rahatsızlığınız yoksa günlük ara öğünlerinizde bir adet tüketebilirsiniz. 

5. Lahana ve elma, meyve sıkacağında sıkıp yada rendeleyip sularını sıkıp tüketebilirsiniz, lahanayı çiğ olarak tüketmekte faydalı olacaktır. 

6. Elma sirkesi ; sabah uyandığınızda bir tatlı kaşığı elma sirkesini içebilirsiniz hem toksinleri atacaktır hemde midenizi rahatlatacaktır, salatalarınız da ekleyip kullanabilirsiniz. 

7. Kavun; potasyumu yüksek olduğu için ph değerini arttırır ve reflüye iyi gelir. 

8. Karbonat; bir çay bardağı suya, yarım çay kaşığı ilave edilip karıştırılıp tüketilir. 

9. Maydanoz ve Nane;maydanoz sindirim sistemine iyi gelir, nane mideyi rahatlatır, nane limon çayı mide üşütmelerinde ve bulantılarında tüketilir. 

10. Papatya Çayı; mideyi dinlendirmede birebir iyi gelir, akşamları yatmadan 2-3 saat önce içerseniz rahat uyumanızı sağlayacaktır, sakinleştirici özelliğine sahiptir

Anahtar Kelimeler:
Mideyi Rahatlatan Besinler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.