Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

Milliler Mağlubiyet ile Başladı

Avrupa Kıtası'ndan 24 takımın katılımı ile başlayan organizasyonun açılış maçında Milli Takımımız 11 Haziran 2021 tarihinde saat 22.00'da İtalya'da Roma Olimpiyat Stadyumunda İtalya ile karşılaştı.

Mücadeleyi Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetti. İlk 45 dakikada İtalya'nın baskın ve tempolu oyununa dayanan ve zaman zaman bulduğu pozisyonlarla karşılık veren Milli Takımımız ilk 45 dk yı berabere tamamladı.

İkinci Devrede oyun anlayışını taktiksel ve oyun düzeni olarak değiştiren Milli Takımımız uzun toplarla İtalya yarı sahasına topu geçirmeyi başladı. Ancak 53. dakikada kaptırılan bir topta topu kaleden uzaklaştırmaya çalışan Merih Demiral, topu kendi kalemize gönderdi ve bu golle İtalya 1-0 öne geçti. Bu golle moral ve motivasyon olarak düşüş yaşayan Milli Takımımız 66. dakikada Ciro İmmobile'nin ve 79. dakikada Lorenzo İnsigne'nin gollerine engel olamadı ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Milli Takımımızın bulduğu A grubunda İtalya ile birlikte sırasıyla Galler ve İsviçre ile karşılaşacak olan Milli Takımımız kalan maçlarda galibiyetler alarak gruptan çıkmak ve bir üst turda yer almayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.