Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Tamer Karadağlı 492 sayılı Harçlar Kanunu Yükseköğretim Kurulu Adalet Bakanlığı

Normalleşme Sürecinde Spor, Gençlik, Çevre ve Şehircilik Hizmetleri

Okul Sporları, Analig, Türkiye Sportif Yetenek Taraması, Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Evinin Sultanları, Sokaklar Bizim gibi projeler ve yerel faaliyetler ile spor federasyonlarımızın faaliyetlerinin 1 Haziran 2020 tarihinde kademeli olarak başlatılması planlandı.

Bireysel Sporların 81 ilde düzenlenen ve ertelenen il birinciliklerinin 1 Haziran 2020 tarihinde kademeli olarak yeniden yapılması planlandı. Kapalı Spor Tesisleri ve Çalışma Salonları ile Özel Beden Eğitimi Spor Tesislerinin faaliyetlerinin 1 Haziran 2020 tarihinde kademeli olarak yeniden başlaması planlandı.

Gençlik Merkezlerinin genel ve özel kurallara uyulmak şartıyla bireysel kullanıma 1 Haziran 2020 tarihinde açılması planlandı. Müfredata bağlı olan eğitimlerin genel ve özel kurallara uyulmak şartıyla 1 Haziran 2020 tarihinde herkese açılması planlandı. Gençlik Kamplarının genel ve özel kurallara uyulmak şartıyla katılımcı sayıları kısıtlı olarak 1 Haziran 2020 tarihinde başlanması planlandı.

Tapu İşlem türü kısıtlamaları ve ara verilen çalışmalar 5 Mayıs 2020 tarihinde başlatıldı. Banka likidite durumu ve belediyesinin durumuna uygun koşullu nakit kredinin 27 Mayıs 2020 tarihinde verilmesi planlandı.

İller Bankası tarafından yürütülen ihale çalışmalarının normal programında yürütülmesine 27 Mayıs 2020 tarihinde geçilmesi planlandı. Yerel Yönetimlerin sorumluluk alanındaki tüm yerlerin dezenfeksiyon işlemlerine yıl sonuna kadar devam edilmesi süreci de yine önemlidir.

Hazine taşınmazlarının açık ve kapalı teklif usulü ile yapılacak ihalelerinin 15 Haziran 2020 tarihinde başlaması planlandı. Belediyelerin borçlarının ertlenmesi süresinin sona ermesiyle sürecin normal yürütülmesine 1 Temmuz 2020 tarihinde geçilmesi planlandı.

Hazine taşınmazları üzerinde bulunan büfe, kantin, çay ocağı gibi faaliyetlerde bulunan ticari ünitelerden kira alınmasına 15 Ağustos 2020 tarihinde başlanılması planlandı. Su alacağı nedeniyle belediyelerin gerekli yasal takipleri yapmasına 1 Eylül 2020 tarihinde müsaade edilmesi planlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.