Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

Oturarak Voleybol'da Şampiyon Belli Oldu

Sırasıyla; Fethiye Gençlik Hizmetleri SK 3-0; Karaman Gençlik Spor SK 3-0; Konya Engelliler SK 3-0; Adana Ay Yıldız SK 3-0; Diyarbakır Ortopedik Engelliler SK 3-1; Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediye SK 3-1; Konya Engelliler SK 3-0 ve son maçında Alaplı Alges 3-0 yenen Karaman İl Özel İdare Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı Süper Ligi Şampiyon olarak tamamlayarak gelecek sezon Ülkemizi ve Karaman ilini Avrupa'da temsil etme hakkını kazandı.

Ligin enlerini sırasıyla;

En İyi Pasör: Onur Yıldırım (Kdz Ereğli Bld.)
En İyi Hücumcu,: Arash Khormali (Karaman İl Özel İdaresi SK.)
En İyi Servis Atan Oyuncu: Said Thorkahani (Diyarbakır Ortopedik Engelliler SK.)
En İyi Blok Yapan Oyuncu: Mehmet Yılmaz (Kdz Ereğli Bld. SK.)

En Değerli Oyuncu (MVP): Arash Khormali (Karaman İl Özel İdaresi SK.)

Maç sonunda açıklamalar'da Bulunan Takım Baş Antrenörü Aziz Hopyar, ''5 yıllık emeğin karşılığını almış olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz Karaman İl Özel İdare SK Oturarak Voleybol Takımı olarak sıradaki hedefimiz Avrupa da adımızı duyurmak ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde derece yapmak ve Ülkemizi oturarak Voleybol branşında lokomotif ülke yapmak istiyoruz.'' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.