Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları Fatma AFYONCU öğretmen Murat Kurum

100 İş Müfettiş Yardımcısı Alınacak (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı)

Bakanlığımız merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş Teftiş Kumlu Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yazılı ve sözlü sınav ile genel idare hizmetleri sınıfına dahil 7, 8 ve 9'uncu kadro dereceli 100 (yüz) iş müfettiş yardımcısı alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları ve Sınava İlişkin Diğer Hususlar

Giriş sınavına katılmak için aranacak genel ve özel koşullar, giriş sınavı yazılı kısmının yapılacağı yer ve zaman, giriş sınavının içeriği ve değerlendirme yöntemi. KPSS puan türü/türleri ve asgari puanlar, puan sıralamasına göre kaç adayın yazılı/sözlü sınava çağrılacağı, başvuru tarihleri, başvuruda istenecek belgeler, öğrenim dallarına ait kontenjanlar ve sınavla ilgili diğer hususlar Kariyer Kapısı (https://isealimkariverkapisi.cbiko.gov.tr) ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı resmi internet sitesinde (https://www.csgb.gov.tr) ileriki bir tarihte yayımlanacaktır.

Başvurular, Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.