Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Nitelikli Personel 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu uzaktan eğitim

1146 Sözleşmeli Personel Alınacak

KamuMeb.net - Adayların 36 yaşından gün almamış olması ve 2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir. Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuran adayların ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olması ve en az C sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir. 

Avukat pozisyonuna başvuranların avukatlık ruhsatnamesine sahip olması ve baro kayıt belgesine sahip olması gerekmektedir. Adaylar 10 ilden az olan pozisyonlar için il sayısı kadar, 10 ilden fazla olan pozisyonlar için en fazla10 adet tercihte bulunabilecektir. Adaylar yerleştirme sonuçlarını 3 Ekim 2019 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifresi ile öğrenebilecek.

2018 yılına ait KPSS (B) grubu olmak üzere Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Adana 36, Adapazarı 30, Afyonkarahisar 5, Ağrı 2, Aksaray 1, Amasya 10, Ankara 82, Antalya 77, Ardahan 3, Artvin 19, Aydın 7, Balıkesir 46 sözleşmeli personel alınacak.

İLAN

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.