Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

161 İşçi Alınacak (TÜBİTAK)

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir. 

TÜBİTAK BİLGEM: Kocaeli 25 Kısmi Süreli Aday Araştırmacı ve 71 Ankara Kısmi Süreli Aday Araştırmacı olmak üzere toplamda 96 personel alınacak.

TÜBİTAK MAM: Kocaeli 22 ve Ankara 10 olmak üzere Kısmi Süreli Aday Araştırmacı pozisyonunda 32 personel alınacak.

TÜBİTAK UZAY: Ankara 11 Kısmi Süreli Aday Araştırmacı personel alımı yapılacak.

İlan No: TBTK.KS.2021-1 (Kısmi Süreli Aday Araştırmacı)

Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM)

1- Referans Kodu: TBTK.KS.2021-1.BİLGEM.01

Kısmi Süreli Aday Araştırmacı pozisyonuna başvurabilmek için;

1.1- İşin Tanımı ve Özellikleri

TÜBİTAK BİLGEM Gebze yerleşkesinde yürütülen projelerin faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere Kısmi Süreli Aday Araştırmacı istihdam edilecektir.

1.2- Adaylarda Aranacak Özel Koşullar

1.2.1- Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinin birinde en az 3. veya 4. sınıfında öğrenim görüyor olmak.

2- Referans Kodu: TBTK.KS.2021-1.BİLGEM.02

Kısmi Süreli Aday Araştırmacı pozisyonuna başvurabilmek için;

2.1 -İşin Tanımı ve Özellikleri

TÜBİTAK BİLGEM Ankara yerleşkesinde yürütülen projelerin faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere Kısmi Süreli Aday Araştırmacı istihdam edilecektir.

KILAVUZ

İLAN

BAŞVURU EKRANI : https://kariyer.tubitak.gov.tr/

Anahtar Kelimeler:
IşçiTÜBİTAK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selin 2 yıl önce

Acaba ne zaman mülakata cagrilacaz

Avatar
Selin 2 yıl önce

Acaba ne zaman mülakata cagrilacaz