Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Mülakatın Kaldırılması Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Tamer Karadağlı Adalet Bakanlığı

Engelli-Eski Hükümlü Sürekli İşçi Alınacak (YÖK)

Kurulumuzda istihdam edilmek üzere; 4857 sayılı İş Kanunu, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile 1 adet Engelli İdari Destek Görevlisi ve 1 adet Eski Hükümlü İdari Destek Görevlisi sürekli işçi alımı yapılacaktır. 

1) Adaylar, ilana Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilir 

2) Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden 13.02.2023-17.02.2023 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. 

3) Kura çekimi 10.03.2023 tarihinde saat 11.00’de Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında yapılacaktır. 

4) Engelli kadrosu ilanında 4 asıl, 4 yedek aday sözlü sınava çağrılacaktır. 

5) Eski hükümlü kadrosu ilanında 4 asıl, 3 yedek aday sözlü sınava çağrılacaktır. 

6) İlan hakkında tüm duyurular Başkanlığımızın https://www.yok.gov.tr/ internet adresinden ilan edilecektir. 

Açıklamalar: 

1) Sürekli İşçi (Engelli-İdari Destek Görevlisi) 

• Bilişim Teknolojileri, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Organizasyon alanlarından lise mezunu olmak. (Önlisans ve Lisans mezunlarının başvurusu kabul edilmeyecektir) 

2) Sürekli İşçi (Eski Hükümlü-İdari Destek Görevlisi) 

• Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Organizasyon alanlarından lise mezunu olmak. (Önlisans ve Lisans mezunlarının başvurusu kabul edilmeyecektir)

İLAN: https://www.yok.gov.tr/DuyuruBelgeleri/Personel%20Daire%20Ba%C5%9Fkanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/2023/isci-alim-ilani-basvuru-sartlari.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.