Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması Tamer Karadağlı öğretmen

28 Mayıs 2020 Tarihli Günün Önemli Kararları

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan iş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Selahattin CERRAH; Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Zekeriya ŞEKER; Orman Genel Müdürlüğü; Genel Müdür Yardımcılığına, Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet ÇELİK, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne Yasin YAPRAK atandı.

23 Mayıs 2020 Tarihli ve 31135 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244)’a göre Adalet Bakanlığı’nda açık bulunan Adalet Müfettişliklerine, Ömer ALKAN, Akın KAVİ, Hakan VAPUR, Fatih TUNCER, Mevlüt KARATAŞ, Özgür DUĞAN, Ahmet Murat KAYNARSOY, Şahin KAPLAN, Suzan UNAT, Erhan DİLBAZ ve Bertan SARAÇ atanmıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet VARGÜN görevinden alınmıştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mehmet BAYKAN; Milli Savunma Bakanlığı’nda açık bulunan Tersaneler Genel Müdürlüğüne, Emre DİNÇER atanmıştı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü; II. Bölge Müdürü (İzmir) Hayati ÇELENK, - III. Bölge Müdürü (Eskişehir) Hayrettin BAYSAL, - XXIV. Bölge Müdürü (Kars) Nesip ÖZDEN, görevden alınmıştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açık bulunan Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ergün DEMİRHAN; Ticaret Bakanlığı’nda açık bulunan Personel Genel Müdür Yardımcılığına, İbrahim Ethem ÇAKIR; Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığına, Prof. Dr. Muhittin ŞİMŞEK atanmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.