Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

2828 Sayılı Kanun Kapsamında Sosyal Hizmet Modellerinden Yararlananların İstihdamına İlişkin Yerleştirme Sonuçları

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun Ek 1 inci Maddesi kapsamında tanınan istihdam hakkından yararlanacak hak sahipleri için 2022 Yılı II.(Eylül) Dönem tercih işlemleri www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden 08 Eylül 2022 - 20 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılmıştı, tercih sonuçları açıklandı.

27.09.2022 tarihli 2828 Sayılı Kanun Kapsamında Sosyal Hizmet Modellerinden Yararlananların İstihdamına İlişkin Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır.

Sonuçlar için https://sosyalatama.aile.gov.tr/2828-sayili-kanun-kapsaminda-sosyal-hizmet-modellerinden-yararlananlarin-istihdamina-iliskin-yerlestirme-sonuclari-27-09-2022/ linkini tıklayınız.

SONUÇLARIN DUYURULMASI

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve ilgili kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmedi. Adaylar yerleştirme sonuçlarını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın internet sayfasından öğrenebilecekler. Kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşen adayların listesi elektronik ortamda yayımlanacaktır.

Bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kamu kurumlarının/kuruluşlarının Personel Genel Müdürlüğüne/Daire Başkanlığına başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini bu Genel Müdürlük veya Daire Başkanlıklarından öğreneceklerdir. 

ÖNEMLİ UYARI: Herhangi bir kamu kurum veya kuruluşuna yerleşen adayların atanmak üzere bu kamu kurum ve kuruluşlarının merkez teşkilatında bulunan Personel Genel Müdürlüğü veya Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. Adayların, yerleştirildikleri kamu kurumlarının/ kuruluşlarının il veya ilçe merkezinde bulunan birimlerine doğrudan atanmak üzere başvurmaları, bu birimlerden atanmak için gerekli belgeleri öğrenmeleri ve (kamu kurumunca bu birimlere belge teslimi yapılabileceğinin duyurulması hariç) bu birimlere belge teslim etmeleri mümkün değildir. Yukarıda belirtilen hususlara aykırı hareket eden ve bu nedenle zamanında belge teslimi yapamayan adayların atanmaları mümkün değildir.

KADRO VE POZİSYONLARA ATANMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

HAK İDDİA EDİLEMEYECEK DURUMLAR

Hak sahibi olarak belirlenmek bu kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlara yerleştirmede tek başına bir hak teşkil etmeyecektir. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden yerleştirmesi yapılamayan veya daha alt tercihlerine yerleştirilen adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının atama için öngördükleri niteliklere sahip olmayan adaylar, yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybedeceklerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.