Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Nitelikli Personel A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu öğretmen

4688 Sayılı Kanunun Değişmesine İhtiyaç Var

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Kamu hizmetinin tüm paydaşların ürettiği, niteliğine herkesin katkıda bulunduğu gerçeğinden hareketle, hizmetli, memur, şeflerimiz başta olmak üzere, genel idare hizmetleri ve yardımcı hizmetler sınıfının alın terinin karşılığı olarak mali ve sosyal haklarında iyileştirmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ilerleyen süreçte ise en çok 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’nun değiştirilmesi konusu üzerine yoğunlaşacaklarını yoğun bir çalışma gerçekleştireceklerini belirtti.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “20 yıl önce çıkarılan ve bugün ihtiyaçlara cevap vermeyen bu kanundan bahsediyoruz. Sendikal alanda daha iyisi, daha doğrusu ve daha adili için 4688 sayılı Kanunun değişmesine, doğru hükümler içermesine ihtiyaç var. Bunu değiştirmek için büyük bir gayret ve cesaret daha ortaya koyacağız. Ayrıca önümüzdeki süreçte üniversite idari personelinin görev yeri değişikliği, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarındaki keyfi uygulamalar ve yardımcı hizmetler sınıfı gibi birçok konuda da çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.