Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Nitelikli Personel A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı

692 Sözleşmeli Personel Ne Zaman Alınacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na gelecek yıl 50 su bilim mühendisi ile 642 sözleşmeli personel alınacağına dair açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıl Mart ayında, gençlere yönelik çok önemli bir adım attıklarını, Bakanlıkta ve belediyelerde istihdam edilecek personelin yüzde 20'sinin yeni mezun olması şartını getirdiklerini, bu süreçte 1675 mimar, mühendis, şehir plancısı, iç mimar ve teknikerin hizmete başladığını belirtti.

Bakanlığın bağlı kuruluşları ile 50 su bilim mühendisi ve 642 sözleşmeli personel alım sürecini gelecek yıl tamamlayacaklarını ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Anadolu’nun dört bir yanında devletine, milletine hizmet etmeye başladılar ve bundan sonra da aynı anlayışla her projemizde gençlerimizle birlikte yol yürüyeceğiz. Yeşil kalkınma sürecin de gençlerimiz bizim en önemli iş ortağımız olacak. Sıfır Atık Projesi’nde kadınlarımız bizim en önemli iş ortağımız olacaktır. Ayrıca bununla birlikte, Bakanlığımız bağlı kuruluşlarıyla birlikte, 50 su bilimleri mühendisi ve 642 sözleşmeli personelin alım sürecini de inşallah önümüzdeki yıl içerisinde tamamlamış olacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.