Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Tarafından Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Açılacak

Söz konusu resmi yazıda 2022 yılı ikinci yarısında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacağı bildirildi ve ''bu kapsamda görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav işlemleri Personel Yönetim Sistemi (PYS) sınav modülü üzerinde yürütülecektir.

Bu nedenle sınava başvuracak adayların mağduriyet yaşamaması için,

a) Personel portalı https://personelportal.aile.gov.tr üzerinden bağlanarak tüm personelin Kimlik Bilgileri, Öğrenim Bilgileri ve Yabancı Dil Bilgileri incelenerek varsa eksik bilgiler tamamlanması ve gerekli güncellemenin yapılması gerekmektedir.

b) Hizmet cetveli bilgilerini kontrol edilerek varsa girişi yapılmayan hizmet bilgilerinin girişlerinin tamamlanması hata ve eksikliğin giderilmesi gerekmektedir.c) PYS içerisinde fotoğrafı, cep telefon bilgisi ve engelli memurlar için engel bilgisi eksik olan personelin başvuruları sistem tarafından engellenecektir. Bu nedenle bu bilgilerin başvuru öncesinde güncellenmesi varsa eksikliğin giderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve ilgili personele duyurulmasını arz/rica ederim.'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.