Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Ali Yalçın, PTT Personelleri Ek Ödeme Talebini Bakan'a İletti

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hazine ve Maliye Bakanlığı aracılığıyla düzenlenen 15.Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi Toplantısına katıldı.

Covid 19 önlemleri ve normale dönüş adımlarının ele alındığı toplantıda kamu görevlilerinin gündemi de değerlendirildi. Yalçın ayrıca PTT çalışanlarının da bu süreçte ciddi bir emek gösterdiklerini vurgulayarak "Bu sıkıntılı süreçte ön cephede olan, fedakarlık yapan Sağlık Çalışanları gibi sürecin en önemli yükünü çekenlerden birisi PTT çalışanları. Covid 19 Salgını sürecinde PTT Çalışanlarının fedakarlığı her türlü taltif ve takdiri hak ediyor. Maddi açıdan da teşvik beklentisi var" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.