Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

Bakan Soylu'dan 3600 Ek Göstergeye Dair Açıklama

Son olarak Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nin açılış sonrası sağlık çalışanlarıyla kısa bir sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarının 3600 ek gösterge ile ilgili sorusuna  "Verilen söz ne ise tutarız" diye yanıt verdi.

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'ın YouTube yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak soruları yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bekçiler, polisler ve 3600 ek gösterge konusuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bekçilerin göreve başlamasıyla asayiş olaylarından azalma olduğuna dikkati çekti.

Yakın zamanda 3 bin kadın polisin istihdam edildiğini hatırlatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaklaşık 2 bin 500 kadın polisi daha istihdam etmeyi düşündüklerini ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, polislere 3600 ek gösterge verilip verilmeyeceğine ilişkin bir soru soruldu. Bu soruya "Hükümet olarak bunu gerçekleştireceğiz. Bu konuda sözümüz var" cevabını veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Coronavirüs sürecinde kolluk kuvvetlerinin özveriyle görev yaptığının altını çizdi.

Emniyet ve jandarma güçlerinin son yıllarda asayiş başta olmak üzere birçok alanda başarılar elde ettiğini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘’Burası Türkiye, herkes kurallara uymakla mükelleftir. Kurullara uymayanları uyar hale getiririz. Devletten büyük bir güç yoktur, herkesin bunu kabul etmesi gerekiyor, acımayız da.’’ dedi.

15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de 232 organize suç çetesi çökertildiğini, kaçak sigara miktarının yüzde 21'den 2'ye düştüğünü belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘’polis ve jandarma tarihinin en başarılı dönemi olduğu söyleniyor. Bunu rakamlar da gösteriyor." dedi.

Şu an dağdaki terörist sayısının 469 olduğunu, yılbaşından bugüne kadar örgüte Türkiye'den katılanların sayısının 16, ikna ile örgütten koparılan kişi sayısının ise 76 olduğunu belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis ve jandarma teşkilatının disiplin anlayışı üzerine kurulduğunu, geçen yıl yaklaşık 500 polisi disiplinsizlik nedeniyle ihraç ettiklerini, 12 bin 500 emniyet personelinin ise disiplin sürecinden geçtiğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.