Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

Bugün Yayınlanan Atama ve Görevden Alma Kararları

Adalet Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı atama ve görevden alma kararları yayınlandı.

Adalet Bakanlığı'nda açık bulunan Adalet Başmüfettişliklerine, Adalet Müfettişleri Kerem Kerim ARSLAN, Berkay ALTUĞ, Mehmet OĞRAŞ ve Semih ÇAYÖNÜ atanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürü Ahmet AÇIKGÖZ görevden alınmış ve bu suretle boşalan Sigorta Primleri Genel Müdürlüğüne Savaş ALIÇ atanmıştır.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü; XII. Bölge Müdürlüğüne, XXII. Bölge Müdürü Tamer TAŞKIRAN, XXII. Bölge Müdürlüğüne İsmail ERTÜRK, III. Bölge Müdürlüğüne Yusuf MEŞHUR atanmıştır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri Ali Rıza GÖK görevden alınmış ve bu suretle boşalan I. Hukuk Müşavirliğine Hikmetullah ARVAS atanmıştır.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde Açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, Deniz COŞKUN atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri TARİ görevden alınmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Serkan BİRCAN atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Murat YILMAZ atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan; İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Murat KARAÇANTA, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan GENCAN, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Alper Lütfi GÖNCÜ atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Sami AKYOL atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hüseyin KALKAN atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı; Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali TOSUN, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Abdülaziz YENİYOL atanmıştır.

Sağlık Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliklere Müfettişler Eda KARATAŞ ve Mesut ÜK atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan Kalkınma Ajansları Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa IŞIK atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına Haşan Hüseyin MUTLU atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına Sıdıka Çiğdem KANMAZ atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Çankırı İl Müdürlüğüne Emrullah CELEPVERDİ atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Zonguldak İl Müdürlüğüne Yaşar KARAMAN atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dursun KELKİT atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Yasin ÖNDER atanmıştır.

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcıları Osman AKKOR, Adem DEMİRCİ, Cengiz SOYLU, Selçuk DELİGÖZ, Göksel ÇETİNKOL ve Emin ÖZER atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.