Öne Çıkanlar Maden Çalışanları Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Murat Kurum psikolog ataması

Dolu ve Boş Kadro Kararnamesi (21 Kurum)

Adalet Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Avrupa Birliği Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, SGK, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Ticaret Bakanlığı, TOKİ, Türk Patent, TÜİK, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu olmak üzere toplam 21 kurumun dolu ve boş kadro cetvellerinde değişiklik yapılmış oldu.

Adalet Bakanlığı'nın merkez teşkilatı için 58, taşra teşkilatı için 2654 kadronun değiştirilmesi istendi. Adalet Bakanlığı merkez teşkilatında 29, taşra teşkilatında 6809 boş kadroda değişiklik yapıldı. Adalet Bakanlığı'nın taşra teşkilatında 2500 meslek mensubu boş kadro değişikliği yapıldı. 

Adli Tıp Kurumu'nun taşra teşkilatında 17 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatında 15 boş kadro değişikliği yapıldı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın merkez teşkilatında 133, taşra teşkilatında 1280 dolu kadro değişikliği yapıldı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın merkez teşkilatında 197, taşra teşkilatında 400 boş kadro değişikliği yapıldı.

Anayasa Mahkemesi'nin merkez teşkilatında 1 boş kadro değişikliği yapıldı.

Avrupa Birliği Başkanlığı'nın merkez teşkilatında 42 dolu kadro değişikliği 8 boş kadro değişikliği yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merkez teşkilatı için 362 dolu kadro değişikliği, taşra teşkilatı için 1912 dolu kadro değişikliği yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın merkez teşkilatı için 95, taşra teşkilatı için 95 boş kadro değişikliği yapıldı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı için 3 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 2 boş kadro değişikliği, taşra teşkilatı için 15 boş kadro değişikliği yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın merkez teşkilatı için 193, taşra teşkilatı için 1309 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 16, taşra teşkilatı için 91 boş kadro değişikliği yapıldı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı merkez teşkilatı için 2 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 4 boş kadro değişikliği yapıldı. 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı merkez teşkilatı için 47, taşra teşkilatı için 704 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 70, taşra teşkilatı için 339 boş kadro değişikliği yapıldı. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez teşkilatı için 21, taşra teşkilatı için 373 dolu kadro değişikliği, döner sermaye teşkilatı için 20 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 14, taşra teşkilatı için 46 boş kadro değişikliği yapıldı.

Ticaret Bakanlığı merkez teşkilatı için 232, taşra teşkilatı için 1096 dolu kadro değişikliği yapıldı. 

Ticare Bakanlığı'nın döner sermaye teşkilatı için 7 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 98 boş kadro değişikliği, taşra teşkilatı için 256 boş kadro değişikliği, döner sermaye teşkilatı için 26 boş kadro değişikliği yapıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merkez teşkilatı için 79 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 7 boş kadro değişikliği yapıldı.

Türk Patent ve Marka Kurumu merkez teşkilatı için 50 dolu kadro değişikliği, merkez teşkilatı için 64 boş kadro değişikliği yapıldı.

KARARNAME

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.