Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş

Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik (18 Eylül 2020)

2020/422 Karar Sayılı Kararda "Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait dolu ve boş kadrolarda ekli listede gösterildiği şekilde değişiklik yapılmasına 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 7 nci maddesi gereğince karar verilmiştir." denilmiştir.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Danıştay Başkanlığı, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, İletişim Başkanlığı, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü,Orman Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Kadro Değişikliği Yapılan Kurumlardandır.

Söz konusu karara https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/09/20200918-10.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.