Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Ramazan Pidesi Malzemeleri Şaban Ayı Sureleri öğretmen Yardımcı Personel

Günün Önemli Atama ve Görevden Alma Kararları (27 Mart 2021)

2021/175 Karar Numaralı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bahattin YETİM, görevden alınmıştır.

BAHATTİN YETİM KİMDİR?

​1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Batman’da sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Çeşitli okullarda öğretmen ve idareci olarak çalıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ARGE Biriminde Stratejik Planlama ve Proje Koordinasyon Ekip üyesi olarak çalıştı.

​Artvin Merkez 7 Mart İlkokulu Müdürlüğü yaparken Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atandı. Sivil toplum kuruluşlarında değişik görevler aldı Eğitim Bir-Sen Artvin Şube Başkanlığı ve Memur-Sen Artvin İl Temsilciliği görevlerinde bulundu.

------

2021/176 Karar Numaralı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Murat ESKİCİ atanmıştır.

Murat Eskici kimdir?

Kasım 2013’ten bu güne Kayseri’de il Müdürü olarak görev yapan Eskici, 25 Ekim 1972 tarihinde Kayseri’nin İncesu İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İncesu’da, Lise öğrenimini İncesu İmam Hatip Lisesi‘nde, yükseköğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı İşletme Yönetimi bölümünde  “Spor Tesislerinin Pazarlaması” alanında Yüksek Lisans yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı “2011 Gençlik Çalıştayı” Koordinatörlüğü, 2015 “Spor ve Medya Sempozyumu” ile “Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Arttırılması Bölgesel Eğitim Programı” ve 2016 yılında “Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı” gibi çeşitli Spor ve Gençlik Çalıştaylarında katılımcı veya Koordinatörlük görevlerini almıştır. Aynı zamanda “Toplantı Yönetimi, Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi” ve  “Protokol ve Nezaket Eğitimi” hizmet içi seminerlerine katılarak sertifikalar almıştır. İlk spor yöneticiliğine Kayseri Gençlik Spor Kulübünde başlayan Eskici, Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübünü kurarak ve Kulüp Başkanı olarak görev yaptı.

Atletizm, Kayak, Dağcılık, Okçuluk, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında lisansı bulunan Eskici’nin, aynı zamanda Kayak branşında Uluslararası, Bilardo ve Yüzme branşlarında ise Ulusal Hakemlikleri bulunmakta. Ülkemizde yapılan birçok Uluslararası müsabakalarda yönetici olarak görev alan Eskici 2013 Mersin XVII. Akdeniz Oyunlarında ise Koordinatör Yardımcısı Danışmanlığı ve Tesisler Bölge Sorumlusu, 2016 Trabzon ISF Gymnasiade Okul Sporları Koordinatörlüğü, 2017 Erzurum  13. Avrupa Gençlik Olimpik (EYOF) Kış Festivali Kordinatörü, 2017 Samsun 27. Yaz Deaflympics Oyunları Bakanlık Adına Genel Sorumlu gibi birçok pozisyonda görev aldı. Halen Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ile Boks Federasyonu Denetim Kurulu Üyeliği görevi bulunmaktadır. Ülkemizde yapılan Ulusal ve Uluslararası organizasyonlarda göstermiş olduğu başarılarından dolayı “Universiade 2011 Kış Oyunları ve 2013 Mersin XVII. Akdeniz Oyunlarında” teşekkür belgesi alan Eskici, İlimizde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı; dört kez “Başarı Belgesi”, bir kez “Üstün Başarı Belgesi” ve bir kez de “Maaşla Ödüllendirme“ almıştır. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde değişik birimlerde; Memur, Şef, Şube Müdür Vekilliği, İl Müdür Vekilliği ve Araştırmacı kadrolarında görev alan Eskici, Kasım 2013 tarihinden itibaren Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Eskici, evli ve 2 çocuk babasıdır.

------

2021/177 Karar Numaralı Karara göre; Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Mahmut SÜTÇÜ atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Domates06 3 yıl önce

al birini , vur ötekine...