Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

Günün Önemli Kararları (11 Aralık 2021)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kapadokya Üniversitesine ilişkin atama kararlarının detayları şöyle:

2021/580 Karar Sayılı Karara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan İş Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İş Müfettişi Ufuk YÜKSEKOVA atanmıştır.

2021/581 Karar Sayılı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne İsmail ÇALGAN, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Selim AK, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Nedim ASLAN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2021/582 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığı Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi DOĞAN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2021/583 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN atanmıştır.

2021/584 Karar Sayılı Karara göre; Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Hasan Ali KARASAR atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.