Öne Çıkanlar öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Maden Çalışanları Murat Kurum

Günün Önemli Kararları (17 Aralık 2022)

2022/672 Karar Sayılı Karara göre; Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp ihtisas Kurulu Tıbbi Genetik Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra GÜZEL TANOGLU görevlendirilmiştir.

2022/673 Karar Sayılı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Süleyman ŞAHİN atanmıştır.

2022/674 Karar Sayılı Karara göre; Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan Vakıflar Meclisi Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 700 üncü maddesi gereğince Mustafa Halit ÇELİK atanmıştır.

2022/675 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kadir ÇOKÇETİN atanmıştır.

2022/676 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Menderes ÖZLÜ atanmıştır.

2022/677 Karar Sayılı Karara göre; Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa SÜSLÜ atanmıştır.

2022/678 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ticaret Bakanlığı; İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Yalçın ÖZDEN, Doğu Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Halil ŞAŞMAZ, görevden alınmış, İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin YILDIRIM, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Akif ERTEKİN, Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Temel AKKUŞ, Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ersin BAŞARAN, Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa AYDEMİR, Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ceylan ER, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Batı Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Osman GOLLÜCE, Batı Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Kadri KARAKUŞ, Doğu Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Alp GİRAY, atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.