Öne Çıkanlar Maden Çalışanları Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Murat Kurum psikolog ataması

Günün Önemli Kararları (2 Ekim 2022)

2022/495 Karar Sayılı Karara göre; Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Devlet Yardımları Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımısı Murat Deliçay atanmıştır.

2022/496 Karar Sayılı Karara göre; Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Tolga Balci atanmıştır.

2022/497 Karar Sayılı Karara göre; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Müfettiş Fulya İnci atanmıştır.

2022/498 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Arslanboğa, Amasya ÇEvre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Özkan Kaya, Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız görevden alınmış; Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bülent Güngör, Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Zeren, Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İsa Güldür, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Zafer Bektaş, Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan atanmıştır.

2022/499 Karar Sayılı Karara göre; İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Erdoğan Topcu ve Onuray Gözütok atanmıştır.

2022/500 Karar Sayılı Karara göre; Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan; I. Bölge Müdürlüğüne 20. Bölge Müdürü Murat Türk, 11. Bölge Müdürlüğüne İhsan Kılıçoğlu, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2022/501 Karar Sayılı Karara göre; Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Üyeliğine, 26 Eylül 2011 tarihli ve 660 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince Ahmet Pelit atanmıştır.

2022/502 Karar Sayılı Karara göre; Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Yener Oba atanmıştır.

2022/503 Karar Sayılı Karara göre; Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince İbrahim Aktürk atanmıştır.

2022/504 Karar Sayılı Karara göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Karaman İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2022/505 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince Tarım ve Orman Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Dursun Kelkit görevden alınmış ve bu suretle boşalan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Yaşar Güçlü atanmıştır.

2022/506 Karar Sayılı Karara göre; Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan I. Hukuk Müşavirliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Duygu Çınar atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.