Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili okullarda şiddet Fatma AFYONCU

Günün Önemli Kararları (2 Kasım 2022)

2022/595 Karar Sayılı Karara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Adem Abanoz, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2022/596 Karar Sayılı Karara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Süleyman Çökekci, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2022/597 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Hazine Başkontrolörlüklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Hazine Kontrolörleri Muhammet Aksoy ve Fatih Yetişen atanmıştır.

2022/598 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Ahmet Öz, Ahmet Uzun, Ali Hitaloğlu, Davut Altun, Ebru Feray Yılmaz, Emel Küçükkasap, Emine Uslu, Erkan Solmaz, Fatih Çelik, Fatih Dakmaz, Halil Güney, Halil İbrahim Yol, Hasan Işıldak, İbrahim Çetin, İbrahim Sinan Sabuncuoğlu, Mehmet Kiriş, Mesut Uzun, Mesut Çoban, Nuran Işık, Ramazan Yılmaz, Sema Aydemir, Şahap Aktar, Umut Halıcı, Ümit Aktaş, Yavuz Köse Vergi Müfettişleri atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.