Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Günün Önemli Kararları (25 Aralık 2021)

2021/602 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet ECEL görevden alınmış ve bu suretle boşalan Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne Eyyüp KARAHAN atanmıştır.

2021/603 Karar Sayılı Karara göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Meral ERTAN BULUT atanmıştır.

2021/604 Karar Sayılı Karara göre; Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Bitlis Çevre ve Şehircilik İ1 Müdürlüğüne Doğan YORULMAZ, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Salih LİVAOĞLU, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bekir ÇELEN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2021/605 Karar Sayılı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Spor Müşavirliğine, 21/5/1986 tarihli ve 3289 sayılı Kanunun 30 uncu maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Selçuk ÇEBİ atanmıştır.

2021/606 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat İLİKHAN atanmıştır.

2021/607 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Burçkin DAL atanmıştır.

2021/608 Karar Sayılı Karara göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan  Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Osman SAVAŞ atanmıştır.

2021/609 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Volkan KOÇ atanmıştır.

2021/610 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığı Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürü Vahap ŞİMŞEK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2021/611 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed ADAK atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.