Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Ramazan Pidesi Malzemeleri Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel öğretmen

Günün Önemli Kararları (4 Aralık 2020)

2020/546 Karar Numaralı Karara göre; Adli Tıp Kurumu'nda açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Tarık Yusuf UÇAR atanmıştır.

2020/547 Karar Numaralı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzm. Dr. Müfit İRİS görevden alınmış ve bu suretle boşalan Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzm. Dr. Caner BEŞKOÇ atanmıştır.

2020/548 Karar Numaralı Karara göre; Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Tıbbi Mikrobiyoloji Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif KAYGUSUZ görevlendirilmiştir.

2020/549 Karar Numaralı Karara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Şule ÜRKER atanmıştır.

2020/550 Karar Numaralı Karara göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Havvanur YURTSEVER, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcılığına, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet HASPOLATLI, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Haşan BEBEK, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığına Haluk Şahin YAZGI, Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk AYDEMİR, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa KOLÇAK, Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcılığına Emrullah TÖREMEN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2020/551 Karar Numaralı Karara göre; 3 Aralık 2020 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret BÜYÜKSOY, Muş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet SEVMİŞ görevden alınmış, Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mustafa ORUÇ, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan KURT, Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Selçuk AYDIN, Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Nizamettin ÜLKER, Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ersoy CANBEK, Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Hüseyin Özgür YALÇIN, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer BOLAT atanmıştır.

2020/552 Karar Numaralı Karara göre; Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Abdulvahit FİDAN atanmıştır.

2020/553 Karar Numaralı Karara göre; Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde çık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ramazan USTA atanmıştır.

2020/554 Karar Numaralı Karara göre; Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yunus SEZER atanmıştır.

2020/555 Karar Numaralı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Erdem İSMETOĞLU atanmıştır.

2020/556 Karar Numaralı Karara göre; Tarım işletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ertuğrul ANBAR atanmıştır.

2020/557 Karar Numaralı Karara göre; Ticaret Bakanlığı Ticaret Araştırmaları Genel Müdür Yardımcısı Ebru ARISOY, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2020/558 Karar Numaralı Karara göre; Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 6 ncı maddeleri gereğince Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Fatih SARIKAYA atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.