Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı MEB EYT memurlar Mahmut Özer

Günün Önemli Kararları (8 Mayıs 2021)

2021/214 Karar Numaralı Karara göre; Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Akan GÜLMEZ ve Ercan DEMİRYÜREK görevden alınmıştır.

2021/215 Karar Numaralı Karara göre; Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Leman ÇETİNER atanmıştır.

2021/216 Karar Numaralı Karara göre; Kültür ve Turizm BakanlığıPersonel Genel Müdürü Ahmet YILMAZ görevden alınmış ve bu suretle boşalan Personel Genel Müdürlüğüne, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat Umut DÖKTÜR atanmıştır.

2021/217 Karar Numaralı Karara göre; Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim ACAR görevden alınmıştır.

2021/218 Karar Numaralı Karara göre

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Basri KURT atanmıştır.

2021/219 Karar Numaralı Karara göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. İlker Murat AR atanmıştır.

2021/220 Karar Numaralı Karara göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına İlknur İNAM atanmıştır.

2021/221 Karar Numaralı Karara göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Erdal ANIK atanmıştır.

2021/222 Karar Numaralı Karara göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Emine Ruveyda HACIFAZLIOĞLU atanmıştır.

2021/223 Karar Numaralı Karara göre;  Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne Şeker Dairesi Başkanı Mehmet HASDEMİR atanmıştır.

2021/224 Karar Numaralı Karara göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü; 8. Bölge Müdürü Yusuf ULUPIN AR, 10. Bölge Müdürü Yücel YÜCE, 12. Bölge Müdürü Yalçın ÜN, 13. Bölge Müdürü Taner ERDOĞAN görevden alınmış; 8. Bölge Müdürlüğüne Barış ÖZGÜN, 10. Bölge Müdürlüğüne Ahmet SAĞLAM, 12. Bölge Müdürlüğüne Hüseyin ARABACI, 13. Bölge Müdürlüğüne Ömer Faruk KAYA atanmıştır.

2021/225 Karar Numaralı Karara göre; Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Gonca Işık YILMAZ BATUR görevden alınmış ve Bakan Yardımcılığına Mustafa TUZCU atanmıştır.

2021/226 Karar Numaralı Karara göre; Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Cengiz YILMAZ atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.