Öne Çıkanlar MEB Milli Eğitim Bakanlığı EYT memurlar Mahmut Özer

Günün Önemli Kararları (9 Ekim 2021)

2021/488 Karar Sayılı Karara göre; Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Aydın Cem ASLANBAY atanmıştır.

2021/489 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Cevdet VURAL atanmıştır.

2021/490 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Cemal YILDIZ atanmıştır.

2021/491 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz METE görevden alınmış ve bu suretle boşalan Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim TOPÇU atanmıştır.

2021/492 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Serkan GÜR atanmıştır.

2021/493 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Adem KESKİN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hüseyin DÜNDAR atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.