Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs Konseri

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter mecrasından yaptığı açıklamada, "1 Mayıs Emek vede Dayanışma Günü’nü kutlamak için Kıraç konseri ile sizlere sesimizi duyuracağız. Şarkılara eşlik etmek için sizleri 16.10’da tv, radyo vede sosyal medya hesaplarımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Valilikten twitter mecrasından yapılan açıklamaya göre, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kovid-19 ile mücadele kapsamında bu sene evlerimizde karşılıyoruz. İşçi kardeşlerimize vede eşlerine 1 Mayıs coşkusunu az çok göstermek için İstanbul Valiliği olarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için özel bir konser yapıyoruz. Baharı yaşadığımız fakat pandemi sebebiyle alınan önlemler uyarak sokağa çıkılmayan bu gün, işçilerimize bir moral olması için gerçekleştirdiğimiz konserimizi açık sahada değil, yerin 70 metre altında ve kritik şartlarda çalışılan metro inşaatı sahasında, Gayrette-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda gerçekleştireceğiz. Sevgili Kıraç, Gayrettepe İstasyonu çalışma sahasında kısa bir konser ile bizlerle beraber olacağını." belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.