Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Kamu Görevlilerinin Gelir Vergisi Yüzde 15’e Sabitlenmeli

A Haber ve AKİT TV canlı yayınlarına katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “vergi dilimleri çalışanların belini büküyor. Size kaşıkla verdiğini kepçeyle çeken bir sistem var. Eşitlik demek adalet demek değildir. Hakkaniyetli bir vergi düzenlemesi yapılmak durumundadır” dedi.

Kamu bekleyen pek çok sorun olduğunu belirterek kamu işvereninin çözüme yönelik adımlar atması gerektiğini söyleyen A Haber ve AKİT TV canlı yayınlarına katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın "4C’den 4B’ye aktarılan arkadaşlarımız oldu ama doğru bir düzenleme yapılamadı. Ne 4C’li ne de 4B’li olabildiler ucube bir sistem ortaya çıktı. Bu arızi sistem düzenlenmelidir” dedi ve üniversiteli işçilerin de çözüm beklediğini ve yardımcı hizmetler sınıfının genel idari hizmetler sınıfına aktarılması gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.