Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması Tamer Karadağlı öğretmen

Memurlara Kira Desteği Mi Verilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''Olağanüstü bir durum yaşadığımızı bir kabullenmemiz gerekiyor. Salgından itibaren arz talep dengesi tüm dünyada bozuldu. Arzı artırabilmek için Sosyal Konut Projemizi başlattık. Bunları da yapmaya devam edeceğiz. Bir afet yaşadık, bu kardeşlerimize ister istemez hepimiz evimizi açtık, açacağız. 1 yıl sonra bu iller ayağa kalktığında bu kardeşlerimiz evlerine taşınacak. Burada bir kanuni düzenleme de yapacağız. Diğer taraftan maaşlarda da sürekli olarak iyileştirmeler yapıyoruz.

Emin olun 28 Mayıs'ta her şey normale dönecek. Ülkeler sende bir istikrar görürse yatırım yapar. 28 Mayıs'ta dünyanın her yerindeki fonlar ülkemize akmaya başlayacak. Güvenin olduğu yerde herkes olur.

Arzın da artmasıyla birlikte enflasyon değerleri de aşağı çekilecek. Bu durum düzelecek. Yüzde 25 artış sınır koyduk. Kiracılarımızı korumamız lazım. Hep birlikte birbirimize destek olacağız. Büyükşehirlerde yaşayan kardeşlerimiz için düzenlemelerimizi yapmaya çalışıyoruz. Bir kere konut yatırım amacı olmayacak. Bu durumu ortadan kaldıracağız. Meclis açılır açılmaz sahada gördüğümüz sorunları düzelteceğiz. Burada kimsenin mağdur olmayacağı düzenlemeler yapacağız. Ev sahibi olmayı da cezalandıran bir karar tabii ki alınmayacak. Onları da düşüneceğiz. Biz 81 ili kalkındırmak istiyoruz, herkes büyükşehire gitmek zorunda kalmayacak. Her yerde imkân olsun istiyoruz. Sanayisiyle üretimiyle yeşil alanlarıyla tüm illeri kalkındıracağız.

Biz 81 ili kalkındırmak istiyoruz, herkes büyükşehire gitmek zorunda kalmayacak. Her yerde imkan olsun istiyoruz. Sanayisiyle üretimiyle yeşil alanlarıyla tüm illeri kalkındıracağız. Büyükşehirde yaşayan kardeşlerimiz için buradaki yaşam şartlarını gözetecek düzenlemeler getireceğiz.

Memurumuzun geliri mi artması gerekiyor bunu hayata geçireceğiz. Kira desteği mi gerekiyor bunu getireceğiz. Seçim sonrasında da daha iyi şartlarda yaşama imkânı için geliştirmeler hayata geçireceğiz. Bu motivasyonlarla vatandaşımız sandığa yine koşarak gideceğini ve rekor destek vereceğini düşünüyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.