Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu yüz tanıma sistemi Kurum Takip Sistemi Veri Girişi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Önder Kahveci KPDK Toplantısını Değerlendirdi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "Bugün yapılan KPDK toplantısında sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için bir komisyon kurulması kararlaştırıldı. Kurulacak komisyon en kısa sürede mevzuat düzenlemesi için çalışmalarına başlayacak.

Görevde Yükselme ve Unvan değişikliğinin kurumlarda en geç 3 yıl içinde yapılması için gerekli mevzuat değişikliği gerçekleştirilecek.

Alınan bu kararlar KPDK toplantısının sonuca yönelik olarak yapılması bakımından son derece olumlu adımlardır. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için büyük bir umut ışığı doğmuştur.

Bu atılan adımlarla birlikte memurlarımızın acil çözüm bekleyen sorunları bulunmaktadır bu konularında en kısa zamanda gündeme alınarak çözüme kavuşturulması bir zorunluluktur." dedi ve talepleri sıraladı:

Bu çerçevede,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.