Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Yalçın'dan 3600 Ek Gösterge ve Sözleşmeli İstihdam Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ''Memur-Sen, şimdiye kadar 800’den fazla kazanıma imza atmış, imkânsız denilenleri başarmış, devrim niteliğinde değişimlerin öncüsü olmuş bir teşkilattır. Mücadele ettiğimiz her şeyi başaramamış olabiliriz. Ama başarılarımızın ve kazanımlarımızın hepsine mücadele sonucunda ulaştık. Gayretle, emekle verilen bu mücadeleyi büyütmemiz gerekiyor. Bu gayretle önümüzde duran meseleleri; 3600 ek gösterge sorununu, sözleşmeli personellerin yaşadığı sıkıntıları çözecek ve kamu görevlileri nezdinde memnuniyet üretecek kazanımlar üreteceğiz.

Toplu sözleşme kapsamında olmadığı için gündeme gelmeyen konuları son toplu sözleşmede karara bağlayarak çözüm masasını kurmayı başardık. Geldiğimiz yeri bu açıdan son derece önemli buluyoruz. Bunu masadaki gücümüzle, 1 milyonu aşkın üyemizin bize verdiği cesaretle başardık. Şimdi önümüzde yeni bir mutabakat süreci var. 15 Mayıs’a kadar, gücümüzü perçinlemek üye sayımızı çoğaltmak için daha fazla gayret göstermek zorundayız. Memur-Sen’in gücü, Türkiye’nin gücü, kamu görevlilerinin gücüdür.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.