Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması Tamer Karadağlı öğretmen

Yüksek Seçim Kurulu Memur Sınav, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliğinde Değişiklik (15 Kasım 2021)

18/2/2018 tarihli ve 30336 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu Memur Sınav, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliğinin 15 inci maddesinin üçüncü fıkrasının ikinci cümlesi “Bu ilan adaylara tebliğ hükmündedir.” şeklinde değiştirilmiştir.

Aynı Yönetmeliğin Ek’i ekteki şekilde değiştirilmiş olup bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girmekte, hükümlerini Yüksek Seçim Kurulu Başkanı yürütmektedir.

EKLER

18/2/2018 tarihli ve 30336 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu Memur Sınav, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliğinin 15 inci maddesinin üçüncü fıkrasının ikinci cümlesi şöyle:

Nihai başarı listesi ve sınav sonuçlarının duyurulması

MADDE 15 – (1) Nihai başarı listesi, adayların merkezi ve sözlü veya uygulamalı sınav yapılmış ise merkezi, uygulamalı ve sözlü sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir.

(2) Nihai başarı listesinde puanların eşit olması halinde; sırasıyla merkezi sınav puanı, sözlü sınav puanı, uygulamalı sınav puanı ve diploma notu yüksek olan aday sıralamada üstte yer alır.

(3) Sınav sonuç listesi ve başarılı olanlardan istenilecek belgeler, sınavın bitimini takip eden on gün içinde sınav kurulunca, Kurulun resmi internet sitesinde ilan edilir. Ayrıca adaylara yazılı olarak bildirim yapılır. Sınavı kazananların, ilan tarihinden itibaren yirmi gün içinde istenilecek belgelerle birlikte Kurula başvurmaları gerekir.

(4) Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde ibraz etmeyenlerin atamaları yapılmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.