Öne Çıkanlar MEB Milli Eğitim Bakanlığı EYT memurlar Mahmut Özer

Adil Bir Ücret Politikasının Belirlenmesini İstiyoruz

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, “Sabit ek ödemelere yapılan yüzde 20 oranındaki zam ve genel kazanımlarla birlikte sağlık çalışanlarımızın gelirinde ciddi oranda artış yaşanacak.

Sağlık-Sen olarak ücret politikalarının yeniden revize edilmesini, çalışanların emeğinin, alın terinin karşılığı olacak şekilde adil ve hakkaniyetli bir ücret politikasının belirlenmesini istiyoruz. Döner sermaye sistemi muhakkak değiştirilmelidir. Biz sağlık çalışanları olarak hakkımız olanı talep ediyoruz." dedi.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Dural, “6. Dönem Toplu Sözleşme masasına pandemiyle birlikte artan sorunlarla gittik. Dik durduk ve mücadele ettik. Çok şükür önemli kazanımlar elde ettik. Biz hiçbir zaman aldatan ve aldanan bir sendikal anlayışı benimsemedik. Birilerinin algı operasyonuna rağmen sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Bilecik Şube Başkanı Akyıldız, “Masadan değerli kazanımlara imza atarak kalktık. Mücadelemiz bitti mi? Hayır. Yeni dönemde, belirlenen hedefler ve güçlü teşkilatımızla tüm sorunların çözüme kavuşturulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.