Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Murat Kurum

Akşener'den Sağlık Çalışanlarını İlgilendiren Açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Sayın Erdoğan geçtiğimiz sene 'sağlıkçılara hakkınız ödenmez' dedi ve dediğini yaptı. Haklarını ödemedi. Buradan Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; senin danışmanın gibi 5-10 maaş istemiyor. 12 bin liralık hesap da ödemiyorlar. Sadece hak ettikleri maaşı almak istiyorlar.

İYİ Parti iktidarında hastalar müşteri, sağlık çalışanları köle olmayacak. Sağlık çalışanlarımızı güvenceli ve kadrolu olarak tek çatı altında toplayacağız. Sağlık çalışanlarında, öğretmenlerde envai çeşit çalışma şekilleri var. Aynı işi yapıp farklı maaşlar alan insanlar var. Bu sadece işbilmezlik olamaz. Bu bilerek insanları geçim derdiyle mücadeleye mecbur edip, çok şuurlu bir tutumun sonucudur. Bunu çözmek insanlarımızı köle olmaktan çıkaracak olan da biziz.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'yi terk eden doktorlarımızın sayısı bin 361. Biz bu sayının çok daha yüksek olduğunu biliyoruz. Göç eden doktor sayımız 25 kat artmış. Yurtdışında görev almak için hazırlanan doktorlarımızın sayısının 10 binler olduğu söyleniyor. Buradan sormak istiyorum; bu insanlarımıza, bu ailelere yazık değil mi? Bu ülkenin evlatları neden doğup büyüdükleri toprakları terk ediyorlar? Cevabını ben vereyim; senin yüzünden. Sen bu insanların hayallerini yıktın, umutlarını aldın. Sen hastaneleri bile AK Parti teşkilatlarının oyuncağı yaptın. Buradan hekimlerimize sesleniyorum; sabredin. Sayın Erdoğan ve bu ucube düzen ilk seçimlerde gidiyor.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.