Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili öğretmen okullarda şiddet

Corona’ya Yakalanan Hemşire Anlattı: Her Şey Burun Akıntısıyla Başladı

ABD'nin Colorado eyaletinde yaşayan hemşire Lisa Merck, KDVR televizyonuna koronavirüsü durumda yaşadıklarını anlattı. Hawaii'de bir sağlık konferansına katıldığını bildiren Meck, geri döndükten sonra burun akıntısı başladığını belirtti.

Birkaç gün içinde semptomları hızla yükselirken Merck, şiddetli ağrılarla mücadeleye girdi. Kaslarını kullanmakta üstelik güçlük çektiğini söyleyen Merck, "Sanki birileri ben bıçaklıyor gibiydi. 'Acep grip mi oldum' diye düşünüyordum" söyledi.

Corona’ya yakalanan hemşire anlattı2

Durumu düzelmek yerine daha da kötü bir durum alırken Merck ve eşi hastaneye gitti. Merck, "Ayağa kalktığımda bayılacak gibi oluyordum. En sonunda kocama 'beni acil servise götürmen gerek' diye söyledim. Hiçbir şey beklentilerim gibi olmadı" ifade etti.

Corona’ya yakalanan hemşire anlattı2
93 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
"Her şey tek bir burun akıntısıyla başlamıştı" söyleyen hemşire Merck'e koronavirüsü teşhisi kondu. Tedavisi süren Merck, "Hala çok yorgun hissediyorum. Zaman zaman nefes almakta zorlanıyorum ancak iyileşmeye başladığımı hissediyorum" diye konuştu.

Worldometers'ın verilerine göre ABD'de şu ana dek 4 bin 700'ün üzerinde vaka görüldü, 93 kişi de hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.