Öne Çıkanlar Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 4B statüsü Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel

Deprem Nedeniyle Başka Bir İle Görevlendirme veya Atanma İsteyen Personel İçin Ön Talep Başvuru Formu

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen ve OHAL ilan edilen Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde görev yapan personelimizin başka illere görevlendirme ve tayin talepleri Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınmaya başlanmıştır. Yapılan ön talep başvuruları, personelin depremden etkilenme durumları dikkate alınarak bağlı bulundukları mevzuatlar çerçevesinde değerlendirilecektir.

Ön Talep Başvuru Formu için https://pbs.saglik.gov.tr/ linkini tıklayınız.

SİSTEME GİRİŞ HAKKINDA 

Personel Bilgi Sistemine girişler E-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemi üzerinden yapılmaktadır. Sisteme giriş yapmak için aşağıdaki "E-DEVLET KAPISI GİRİŞİ" butonuna basarak açılan sayfada E-Devlet Şifresi, Mobil İmza,E-imza, T.C. Kimlik Kartı, İnternet Bankacılığı yöntemlerinden birisini seçerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.