Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Perfüzyon Teknikeri ve Perfüzyonistlerin İstihdamına İlişkin Soru Önergeleri

Perfüzyon alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullardan mezun veya diğer lisans eğitimleri üzerine perfüzyon alanında yüksek lisans yapan; kalp veya büyük damarlarda yapılacak müdahalelerde ilgili uzman tabipler gözetiminde kalp akciğer makinesini kullanarak beden dışı kan dolaşımını yöneten sağlık meslek mensubu olan Perfüzyonistler, Sağlık Bakanlığı'nda kadrosuz olarak görev yapmaktadır.

1- Perfüzyon alanında eğitim görmüş, mesleğini icra etmek isteyen perfüzyon teknikeri ve perfüzyonistler için 2021 yılında alım yapılacak mı?

2- 2021 yılında alım yapılacaksa ne zaman ve kaç kişi alınacaktır?

27/4 Dönemi ve Yasama Yılı 7/39542 Esas Numaralı 8 Ocak 2021 tarihli Perfüzyon Bölümü Mezunlarına ve 2021 Yılında Yapılması Planlanan Atamalara İlişkin Soru Önergesi CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu tarafından TBMM'ne sunuldu.

Ülkemizde kaç Perfüzyon Bölümü mezunu vardır?

Perfüzyon Bölümü mezunları için 2021 yılında kaç atama öngörülmektedir?

Ülkemizde kamu ve özel hastanelerinde kaç Perfüzyon Bölümü mezunu açığı vardır?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.