Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

Sağlık Bakanlığı 3000 Sağlık Personeli ve 250 İşçi Alımı Yapacak.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak personelin sağlık tesislerinin  hangi il , hangi ünvanlarda alacağını ve alınacak  personel sayısı kamuoyuna duyuruldu. İstanbul’daki sağlık tesislerinde görevlendirilecek olan personelin  3 bini sağlık personeli  ,250 ise işçi  olarak alınacağı  belirtildi. Görevlendirilecek Sağlık Personeli ile ilgili açıklamayı Sayın Koca yaptı.Sağlık  Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklama ise şöyle  “İstanbul’’daki sağlıķ tesislerimizde istihdam edilmek üzere ,KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak yerleştirme ile 3000 Sağlık Personeli alıyoruz.” Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında şöyle devam etti.
Alınacak personeli 2bin 302’si hemşire 606’sı Sağlık teknikeri olmak üzere, psikolog diyetisyen Ebe sosyal çalışmacı ve fizyoterapist ünvanlarında olacak. Sözleşmeli sağlık personeli alımı duyurusu için Sağlık Bakanlığı’nın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve ÖSYM İnternet sitelerinden takip edilebilirdi. Ayrıca 113’e Bakım ve Onarım hizmetleri 29’u koruma ve güvenlik hizmetleri 108’i temizlik hizmetleri hizmetlerinde görev yapmak üzere 250 sürekli işçi alımı yapılacak. Işçi alım duyurusu için Sağlık Bakanlığı'nın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İŞKUR İnternet sayfasından takip edilebilecek. Yeni atamaların salgınla daha etkili mücadele etmemizde ve vatandaşlarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti sunulmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum hayırlı olsun
Diyerek açıklamasına son verdi.
Sağlık Bakanlığı bünyesinde İstanbul ili sağlık tesislerinde istihdam edilecek olan sağlık  personel dağılımı ise şöyle;
60 ebe ,8 fizyoterapist , 2302 hemşire,8 psikolog 8 diyetisyen ve 8  sosyal çalışmacı 100 anestezi teknikeri,17 diyaliz teknikeri ,24 eczane teknikeri ,48 laboratuvar teknikeri, 14 patolojik anatomi teknikeri,175 röntgen teknikeri ,228 tıbbi sekreter olarak görevlendirilecek.
250 sürekli işçi alımı da şu ünvanlarda olacak ;29 Silahsız güvenlik görevlisi, 27 elektrikçi, 21 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı 21 ısıtma ve sıhhi tesisatçı 9 marangoz 108 temizlik görevlisi 17 Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, 5 kaynakçı, 3 İnşaat boyacısı- boyacı olarak alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.