Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Fatma AFYONCU Murat Kurum

Sağlık Bakanlığı İdari İzin Yazısı (11 Şubat 2023)

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bakan a. Dr. Mehmet Koca imzalı resmi yazıda "Bilindiği üzere, Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrasında, ülke genelinde milli yas, deprem bölgesinde ise olağanüstü hal ilan edildiği, afet bölgesindeki 10 ilde Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık tesislerinde ilk günden itibaren gerekli personel takviyeleri yapılmıştır.

Afet bölgesindeki sağlık tesislerinde görev yapan sağlık personellerinden birinci derecede yakını vefat eden, yaralanan veya göçük altında kalan ve bu nedenle görevini sürdüremeyecek duruma gelenler için 20 Şubat 2023 tarihine kadar idari izin verilmesi hususunda gerekli kolaylığın sağlanması istenen Genelgede, ilave personele ihtiyaç duyulması durumunda talebin ivedilikle Yönetimi Hizmetleri Genel Müdürlüğüne iletilmesi hususunda bilgilerini ve gereğini ve gereğini rica ederim" denilmiştir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.