Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Türk Sağlık Sen'den Semih Durmuş'a Üstü Kapalı Tebrik!

Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse'den, Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş'a üstü kapalı tebrik geldi.
İTİRAFI ALKIŞLAYALIM

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen’in bu paylaşımını görünce aklıma hemen “Şecaat arz ederken merdi kıpti sirkatin söyler” söylemleri geldi. Paylaşımıyla Döner sermayenin yıllar geçtikçe düştüğü hali anlatmak isterken esasen döner sermayeyi bu hale getirenlerin kendileri olduğunu açıkça belirtmiş.

Bu nedenle Döner sermaye yok olurken yetkili olan Toplu sözleşmeye ve KİK toplantılarına katılanlar herşeye evet diyerek personelin ekonomisini tüketen de kendileri. İlk kez çalışanların sorunları ile ilgili dürüstçe bir açıklamada bulunmuş; “SAĞLIK PERSONELLERİ BİZ NELER YAPTIK GÖRÜN” demiş. Kendisini tebrik ediyoruz.Umarım personellerinde gerekli mesajı alıp gereğini yaparlar… Ve şunu sorarlar: Döner sermaye bu şekilde yıldan yıla erirken yaptığınız bir eylem var mıdır?

ssbsemihdurmus

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.